En plus en = smart

Truma LevelControl Set

06.09.2017

I forbindelse med lanseringen av LevelControl tilbyr Truma et attraktivt sett. Den inneholder Truma LevelControl og Truma iNet Box til veiledende 3590 NOK.

«Denne startpakken tilbyr vi kunder som ennå ikke har noen iNet Box i bobil eller campingvogn», forklarer Bernd Gerlach, leder av European Retail Management. INet Box bruker LevelControl for å finne den nøyaktige mengden gass og leses av via Truma App. Denne praktiske enheten måler nivået i flasken ved hjelp av ultralyd og overføre dataene til Truma iNet Box, som igjen kan sende dem til en smarttelefon eller et nettbrett via Bluetooth eller SMS.

Men iNet Box har mye mer å tilby. Det er en sentral kontrollenhet for Truma iNet System. Med dette kan du også styre kombinasjonsvarmeren og Truma klimaanlegget via appen og sjekke bilens og enhetens status. «Vi kommer til å legge til nye funksjoner til vårt system og stadig utvide den slik at det blir mer lønnsomt å investere i en iNet Box», sier Gerlach.

Truma LevelControl Set er tilgjengelig i varehandelen til 31. desember 2017.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *